Спорт

Даниел Боримиров: Ще бъдем много внимателни при всеки трансфер на нов играч

Изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Даниел Боримиров обяви, че клубът работи по селекцията и ще бъде много внимателен с всеки един играч, който се привлича.

Клубът няма да излиза от финансовата рамка, която е заложена.

Легендата на „сините“ разясни и какво се е объркало при преговорите с част от играчите в клуба през последните месеци.

„Ще започна със Стивън Гаоте – Елин Топузаков е разговарял с майка му, с неговия мениджър, аз се срещнах, обяснихме визията на „Левски“ към него, какъв е интересът за едно момче, което нямаше навършени 16 години. Казах, че ще замине на лагер с първия отбор. Всичко, обещано на майката на Гаоте, е изпълнено. Разбрахме се до края на февруари да подпишем договор, стигна се до края на март, бяхме достатъчно търпеливи и в края на март ни казаха, че не желаят да подпишат с „Левски“. Не мога да разбера юноша на „Левски“ да не иска да подпише, няма какво да направим повече. Клубът е направил всичко“, започна Боримиров.

„За Георги Миланов – думите на Христо Йовов бяха, че ние не можем да си позволим заплатата, която е поискал. Ние се вместваме в определени параметри. Не можем да обещаем сума, която не можем да платим. Аналогичен е случаят с Жереми Петрис и Андриан Краев. Петрис поиска сума от 25 000 евро. Ако можехме да си го позволим, щяхме да разговаряме по съвсем различен начин“, разясни още Даниел Боримиров.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest