ЦСКА тренира с настроение преди Славия

Футболистите на ЦСКА проведоха изключително освежаваща тренировка преди двубоя със Славия от 7-ия кръг на Първа лига.

Възпитаниците на Стойчо Младенов се подготвяха в отлично настроение, като усмивките изобилстваха на помощния терен на базата в Панчарево.

Първо занимание с новите си съотборници направи нападателят Калоян Кръстев, който досега бе част от лагера на националния отбор. Другият новопривлечен футболист – Карло Мухар, също се готвеше заедно с отбора, с който тренира още на лагера в Банско. И двамата играчи вече са картотекирани и са на разположение на треньора Стойчо Младенов за двубоя в събота.

Най-сериозно повлия на настроението едно от упражненията на помощник-треньора Тодор Янчев. Бившият капитан на ЦСКА раздели футболистите на 4 групи в учебна игра, включваща конуси и рингове, които не трябваше да бъдат докоснати при разменени подавания.

Сгрешилите трябваше да правят допълнителни спринтове, с което си спечелиха смеха и шегите от страна на отличниците.

Встрани от основната група пък треньорът на вратарите Стоян Колев се готвеше с Густаво Бусато, Димитър Евтимов и Алекс Божев. В едно от следващите упражнения тримата голкипъри на ЦСКА бяха подложени на истински разстрел от полевите футболисти, а едно от най-красивите попадения бе дело на… Пламен Гълъбов!

ЦСКА посреща Славия в събота от 20:45 ч. Билети за срещата се продават на касите на стадион „Българска армия“ и онлайн в мрежата на УРБО.

Pin It on Pinterest