ЦСКА пусна в продажба билетите за мача срещу Лиепая

Билетите за първия двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ЦСКА и Лиепая вече са в продажба онлайн.

Срещата ще се играе на 22 юли (четвъртък) от 20:00 часа на стадион „Българска армия“. Феновете ще бъдат позиционирани в секторите „А“ и „В“ (в зависимост от разрешените от УЕФА свободни позиции на стадиона), а сектор“Г“ ще бъде затворен за мачовете от евротурнирите.

Припомняме Ви, че билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50 % от седящите места, така че в продажба ще бъдат пуснати 4000 пропуска за съответната фуболна среща. Билети за правостоящи няма да се продават.

Цените на билетите са:

– Сектор А – 15 лева

– Сектор В – 15 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА – ЛИЕПАЯ ОТТУК.

От утре билети ще се продават и на касата до фен магазина на „Армията“, която ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа. Местата на картодържателите ще се пазят до 16:00 часа на 20 юли (вторник).

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Моля всички привърженици, които ще са на стадиона да спазват задължителните противоепидемични мерки:

– Носене на предпазна маска

– Заемане на съответното място на стадиона минимум през 2 седалки един от друг

– Използване на дезинфектант

– Умоляваме феновете, които са имали симптоми на COVID-19 в последните две седмици да не посещават двубоя, за да бъде сведено до минимум разпространението на коронавируса.

В деня на мача администрацията ще работи от 10:30 часа.

Pin It on Pinterest