ЦСКА пристигна в Норвегия

Отборът на ЦСКА кацна на летището в норвежкия град Бодо, готов за поредната европейска битка. 

От там тимът отпътува с автобус за хотелa  където армейците ще бъдат настанени преди важния сблъсък. Норвегия посрещна червените с облачно небе и мрачно време при температура на въздуха  около -3 градуса.

Всички налични футболисти, които пътуваха са здрави и в добро настроение преди утрешния мач. Наставникът на армейците Стойчо Младенов изяви увереност в крайния успех пред чакащите го тази сутрин на летището журналисти с думите:

„Мач, като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки. Във всеки един мач ЦСКА играе за това.

Единствено знаете Бисмарк се разболя. По-малко хора отиваме, но това не е от толкова голямо значение. Тези, които са здрави ще участват. Всичко, което сме си говорили с играчите си остава в съблекалнята. Ние играем мач за мач и се стремим във всеки да спечелим максимума. В Лигата на конференциите играем много силно във всички срещи. Резултатите са лоши, но играта е много добра. Резултатите не отговарят на играта до този момент. Предпочитам в последните два мача да не играем толкова добре, а да спечелим точки.

В първенството има голямо изравняване във възможностите на всички отбори. Всеки може да загуби точки, ако се играе честно. Ще се губят точки и това е напълно нормално“, заяви Стойчо Младенов.

Днес в 18:30 часа българско време (17:30 часа местно)  старши треньорът на армейците и полузащитникът Амос Юга ще дадат пресконференция на стадион „Аспмира“, а веднага след нея в 19:00 часа българско време (18:00 часа местно) отборът ще направи и официалната си тренировка преди утрешния мач от петия кръг на група „С“ в турнира Лига на конференциите, който започва в 22:00 часа. 

Pin It on Pinterest