Спорт

Бойни легенди са рефери и съдии на SENSHI 19

Международната галавечер SENSHI 19 отново ще вдигне емоциите на феновете на бойните спортове у нас.

Остават броени дни до голямото бойно шоу SENSHI 19. То ще се проведе на 25 ноември от 18:30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна.

Със своя неповторим дух и професионални спортисти SENSHI се налага като водеща платформата у нас, която предлага възможността на бойци от цял свят да демонстрират своите умения на ринга, а зрителите да се насладят на един истински боен спектакъл. Бъдете готови да се потопите във вълнуващата атмосфера на бойните изкуства, която само SENSHI може да ви предложи.

Световноизвестни майстори в бойните спортове ще бъдат специални рефери и съдии на бойната галавечер във Варна – Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Сам Греко, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, Анди Зауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп, Сенсей Петър Мартинов и Сенсей Юске Фуджи.

Тези легендарни бойци, посветили сърцето и живота си на бойните изкуства, ще бъдат гарант за вълнуващо и запомнящо се спортно преживяване на SENSHI 19:

Ернесто Хуст – четирикратен световен шампион на K-1, световен шампион по савате, световен шампион на ISKA по фул контакт и световен шампион по муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Семи Шилт – шампион на Glory Grand Slam 16-man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 Grand Prix шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен Кудо шампион. Президент на KWU SENSHI Европа, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Сам Греко – легендарен боец от К1, световен шампион, мотивационен лектор и актьор. Той е трикратен световен шампион по кикбокс на WAKO, световен шампион по карате фул контакт и шесткратен австралийски шампион по фул контакт, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Николас Петас – европейски и световен шампион по карате, последният учи-деши на Масутацу Ояма, победител в К-1 Grand Prix на Япония, водещ на ринга на бойната галавечер SENSHI, член на борда на директорите на KWU SENSHI и е начело на комисията за връзки с обществеността и маркетинг на KWU SENSHI.

Алберт Краус – първият K-1 световен шампион на MAX Tournament през 2002 г., както и първият SUPERKOMBAT шампион в средна категория. Краус е носител и на четири отделни световни титли по кикбокс и муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Анди Зауер – двукратен световен K-1 MAX шампион, четирикратен световен шампион по Shootboxing, Showtime 70MAX световен шампион и световен муай тай шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Тариел Николейшвили – абсолютен световен шампион през 2011 г., завършва „100 боя“ кумите през 2014 г., абсолютен шампион на Япония през 2010 г., шампион на Япония в категория през 2010 г., шампион на Европа през 2010 г., член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен киокушин шампион през 2015 г., четирикратен шампион на American Absolute и четирикратен европейски киокушин шампион и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Ян Сокуп – шампион през 2004 г. на All Japan Tournament, европейски шампион през 2007 г., второ място на деветия световен отворен киокушин шампионат през 2007 г., шампион в тежка категория през 2014 г. на Yangame Fight Night, победител на SENSHI – 2019 г. и второ място на първия европейски шампионат в стил „фул контакт“ – 2020 г. и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Петър Мартинов – световен киокушин шампион през 2014 г., европейски киокушин шампион през 2006 г., трето място на турнира European Open през 2008 г. и трикратен европейски Tameshiwari шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Юске Фуджи – трето място на световния шампионат на KWU по киокушин карате, шесткратен шампион на Япония, шампион на Австралия и Нова Зеландия по фул контакт карате. Главен оперативен директор на SENSHI и KWU SENSHI, председател на комисията по стратегическо развитие, председател на комисията по образование, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

SENSHI 19 ще представи 13 силни двубоя между 26-ма елитни бойци от 16 държави, като феновете ще проследят три зрелищни реванша. Запазете най-добрите места за бойното шоу SENSHI 19 на 25 ноември 2023 г. от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта на гр. Варна. Всеки, който иска да гледа бойното шоу SENSHI от първия ред, може да закупи своя билет от мрежата на Eventim.bg или на място от касите на ДКС.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest