Билетите за реванша на ЦСКА с Виктория (Пилзен) вече са в продажба и на касите

От днес (23 август) започва физическата продажба на билети за реванша с Виктория (Пилзен) на касата на „Армията“ (до фен магазина), която ще е с работно време както следва:

Понеделник (23 август) – от 14:00 до 20:00 часа

Вторник (24 август) – от 10:00 до 20:00 часа

Сряда (25 август) – от 10:00 до 20:00 часа

Четвъртък (26 август) – от 10:00 до края на първото полувреме на срещата. В същия ден ще бъде отворена и касата на Националния стадион „Васил Левски“ на бул. „Гурко“, която ще е отворена от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Още миналата седмица започна онлайн продажбата на билети за втория мач от плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и чешкия Виктория (Пилзен) в мрежата на УРБО (www.urboapp.com).

Срещата ще се играе на 26 август (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Феновете ще бъдат позиционирани в секторите „А“, „В“ и „Г“.

Припомняме Ви, че билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50 % от седящите места на стадиона, така че максимално до 20 000 души ще могат да посетят двубоя наживо.

Цените на билетите са както следва:

– Сектор А – 25 лева

– Сектор В – 15 лева

– Сектор Г – 15 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВАЖНО: ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТ ОНЛАЙН ЗА СЕКТОРИТЕ „А“, „В“ И „Г“  ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ПОЛУЧАВАТ 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ЦЕНА!

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА – ВИКТОРИЯ (ПИЛЗЕН) ОТТУК.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Моля всички привърженици, които ще са на стадиона да спазват задължителните противоепидемични мерки:

– Носене на предпазна маска

– Спазване на социална дистанция

– Заемане на съответното място на стадиона съобразно закупения билет

– Използване на дезинфектант

– Умоляваме феновете, които са имали симптоми на COVID-19 в последните две седмици да не посещават двубоя, за да бъде сведено до минимум разпространението на коронавируса.

Pin It on Pinterest