„Българска армия“ готов за първия евромач

Стадион „Българска армия“ отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:30 часа първия двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Титоград.

Делегатът на срещата – Ленарт Вестервал от Швеция, инспектира за последно „Армията“ и обяви това на техническата конференция преди важния сблъсък. 

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Титоград ще носят бели фланелки, червени гащета и бели чорапи. Нашият вратар ще бъде с черен екип, а стражът на противника ни – с жълт.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия – Луис Мигел Бранко Годиньо (главен), Руи Тешейра (първи асистент), Луис Андре Пинто Кампос (втори асистент), Андре филипе Домингес Нарцизо (четвърти). Сабри Селик от Турция е определен за съдийски наблюдател. 

За срещата ще бъдат отворени само секторите „А“ и „В“ на „Армията“. 

Цените на билетите са:

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 15 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от касите на „Армията“ и фен магазина, както от мрежата на БестТикетс – бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на „Арена Армеец“.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

В продажба са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева. Значката, изработена за евромача, е на цена 5 лева. Те са налични във фен магазина на „Армията“. 

Pin It on Pinterest