Балъков: „Важно бе да победим заради самочувствието”

„В такива мачове е много тежко да се играе. Причината е, че си се класирал вече и има едно спокойствие. Хубаво е, че направихме мача спокоен през първото полувреме. Имахме и още възможности. Но най-важно бе да победим днес – за самочувствието, за следващите мачоне.
Съперникът игра своето – затворени, компактни, търсят си на контраатака шансовете. Имаха възможност да вкарат гол, но ние добре реагирахме. Доволен съм най-вече от резултата. Запазихме самочувствието за баража.
Ако имаш противник, който играе като нас, няма да бъде лежерно. Когато играеш срещу противник, който е изключително дефанзивен, не можеш да се биеш в стената, след като водиш с 2:0. Няма атмосфера, защото мачът е без значение. Най-важното бе да нямаме контузии и картони и да се възстановим по най-добрия начин.
Мачовете ще покажат колко близо сме до седмото място. Винаги е било оспорвано срещу тези съперници. Мотивацията е съвсем друга, задярът също. Надявам се да имаме малко повече късмет и независимо срещу кого ще играем“.

Pin It on Pinterest