Спорт

Adidas изрази своята удовлетвореност от съвместната работа с Левски

Световният гигант Adidas изрази своята удовлетвореност от съвместната работа с „ПФК Левски“ и официалния доставчик на екипировка Sport Depot.

От компанията изпратиха писмо, в което изразяват радостта си от отличните резултати при продажбите, които има, откакто трите страни си сътрудничат. Предлагаме на вашето внимание цялото писмо:

“Уважаеми госпожо/господине,

„Ние в Adidas сме впечатлени от  успешното сътрудничество със Sport Depot, един от най-важните спортни търговски партньори в България и „ПФК Левски“ (София).

Успешното партньорство не само доведе до изключителни продажби, но също така създаде синергия, където марките, спортът и постиженията се обединяват, за да създадат нещо наистина специално. Съюзът между Adidas, Sport Depot и „ПФК Левски“ създаде уникална динамика и осигури впечатляващи успехи на конкурентния пазар.

Sport Depot се оказа идеалният партньор за „ПФК Левски“. Компанията има дългогодишен  опит и присъствие на пазара за спортнa екипировка, което ще помогне на отбора да получи най-добрите продукти и услуги.

Искаме да изразим нашата благодарност към привържениците на „ПФК Левски“, които са истинската движеща сила за успеха на клуба. Тяхната подкрепа и отдаденост са фундаментални за постигането на велики неща. Вярваме, че заедно с тях и с помощта на нашия партньор Sport Depot, „ПФК Левски“ ще продължи да радва своите привърженици със своите постижения.

Следващите сезони ще бъдат изключително интересни за „ПФК Левски“ и неговите фенове. С подкрепата на Adidas, отборът е оборудван с най-модерната екипировка, която ще им даде конкурентно предимство.

Очакваме с нетърпение да развиваме това партньорство, да насърчаваме още успехи и да продължим да вдъхновяваме чрез силата на спорта и отборния дух.

Сътрудничеството с водещи футболни клубове с история и наследство винаги е приоритет за марката Adidas. Надяваме се и вярваме, че заедно ще напишем история, както в националните, така и в европейските турнири.

В крайна сметка, IMPOSSIBLE IS NOTHING.

С уважение,

Георгиос Сифниос

Marketing/Senior Director Brand Activation“

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest