„108 години – пише се Левски, чете се любов“

След края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на България във витрината, идва ред да отпразнуваме 108-мия рожден ден на любимия ни клуб, който е приготвил множество изненади за нас.

400 щастливци ще имат възможността да надникнат „в кухнята“ на отбора, където Мъри Стоилов и екипът му пишат нови страници в славната история на Левски. Официалните обиколки на стадиона, в т.ч. посещение на тунела и домакинската съблекалня ще бъдат между 13:00 и 17:00 часа. Обиколките ще бъдат със специални колекционерски картички на цена 19.14 лева.

От 13:00 пред Сектор А Ви очакват студени напитки и скара, а в 16:00 часа стартира и „син“ концерт с някои от най-обичаните от синята публика изпълнители начело с Васко Кръпката и Валди Тотев.

Всеки, който все още не е успял да докосне Купата и да се снима с нея, ще има възможност да го направи пред Сектор А, като трофеят ще бъде изложен до клубния музей от 13:00 до 18:45 часа.

Благодарение на генералния спонсор на клуба Palms Bet, пред Сектор А ще бъде разположен детски кът с възможности за много игри и приятни изненади за малките левскари.

Точно в 15:00 часа ще отвори и специално обособения офис на сдружението „Левски на Левскарите“, намиращ се непосредствено до клубния музей. В офиса всеки левскар ще може да научи повече за инициативата и да стане пълноправен член в Сдружението.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща между отборите „Синя приказка I“ – първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България на 15 май. Входът за мача е с колекционерски билет „108 години Левски“ на цена 19.14 лева, като абонаментните карти за сезон 2021/2022 няма да важат за шоуто.

Преди и по време на мача покрай Вас ще видите урни, в които ще може да направите своя подарък за любимия клуб. Не ги подминавайте!

Pin It on Pinterest