Региона

Зам.-кметът на Разград връчи част от наградите на победителите в 15-тото издание на Ученическа волейболна лига

Заместник-кметът Елка Неделчева връчи на 28 март част от наградите на победителите в 15-тото издание на Ученическа волейболна лига.

Тя присъства и на последната среща от турнира, аплодирайки заедно с пълната зала за физкултурния салон на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” отличните отигравания на двата отбора девойки – ПГПЧЕ 1 и ПГПЧЕ 2.

Подобно състезание се провежда само в Разград – припомни инициаторът на уникалната проява Сашо Панчев. Той благодари на всички, ангажирани през годините с провеждането му. Връчи и два плакета на ангажирани с организацията негови съмишленици – на Здравко Душков и на експерта по спорт в РУО-Разград Николай Миланов.

Състезанието се провежда под патронажа на Кмета на Община Разград Добрин Добрев и с подкрепата на Община Разград. Организатор на проявата е Спортен клуб „Спорт за всички”, а спонсор – Огнян Обрешков. Отборите, класирани на първите 3 места, получават купи, останалите тимове – кутия шоколадови бонбони, има и медали за най-полезните състезатели във всеки отбор с призово място. Общо участващите тимове бяха 12.

Заместник-кметът Елка Неделчева връчи отличията в една от възрастовите групи. Преди това тя изрази пред младите спортисти радостта си, че волейболът намира достойно място в пъстрата палитра от спортове, които се развиват в Разград. Г-жа Неделчева благодари на организаторите на състезанието за това, че поддържат традицията жива. Предаде поздравите на Кмета Добрин Добрев, който не успя да дойде за церемонията по награждаването. На волейболистите заместник-кметът Елка Неделчева пожела да останат верни на този красив спорт и изрази надежда в скоро време да се гордеем с представители на региона в националните формации.

Ето класирането по възрастови групи:

Юноши 8-10 клас:

 1. НПТГ”Шандор Петьофи”
 2. ППМГ”Акад. Обрешков”
 3. ПГИ”Робер Шуман”
 4. ППМГ”Акад. Н. Обрешков”

Девойки 8-12 клас:

 1. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” – 1
 2. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” – 2
 3. ПГИ”Р.Шуман”
 4. ППМГ”Акад. Н.Обрешков”

Юноши 11-12 клас:

 1. НПТГ”Шандор Петьофи”
 2. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”
 3. ПГИ”Робер Шуман”
 4. ППМГ”Акад. Н.Обрешков”
 5. ПГТС”Христо Смирненски”

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest