Зам.-кмет поздрави ХК „Осъм“ -Ловеч за спечелените бронзови медали

Заместник-кметът на Община Ловеч  Венцислав Христов поздрави на 19 септември състезателите на хандбален клуб „Осъм“  -Ловеч (мъже) за спечелените бронзови медали от Националния шампионат по хандбал – сезон 2019/2020 година.

Това стана в Градската спортна зала в Ловеч след срещата между ХК „Осъм“  (Ловеч) и ХК „Левски“ (Левски).

Както е известно, Българската федерация по хандбал /БФХ/ официално сложи край на първенствата в „А“ и „Б“ група при мъжете и жените. Това стана факт на заседанието на УС на хандбалната централа на 30 май т.г. За крайно се приема класирането до момента на прекъсването на шампионатите заради пандемията от коронавирус и обявеното извънредно положение.

Зам.-кметът  Венцислав Христов връчи бронзовата купа на състезателите и им пожела още по-високи спортни постижения.

В специално писмено поздравление кметът  Корнелия Маринова се обръща към момчетата с думите:

„Уважаеми спортисти, разнасяйки спортната слава на нашия люляков град, Вие  носите не само положителни емоции за нашата публика, но и увеличавате и утвърждавате доброто име на ловешкия спорт. Пожелавам Ви да продължите по този път към първите места в шампионата, още повече, че не един път досега сте доказвали, че можете много повече.

Както знаете, Община Ловеч през последните години се грижи и ще продължи да се грижи за спортната база и за условията на нашите клубове, за да можем всички да се радваме на успехи. Пожелавам на състезателите, на треньорите и феновете, много здраве и много успехи както на спортния терен, така и в живота.“

Pin It on Pinterest