Забележителни кадри, уловени от журналиста Емил Михайлов ни спомнят за него чрез изложбата в Община Благоевград „С усмивка и фотоапарат“

Кметът Илко Стоянов откри паметната изложба „С усмивка и фотоапарат“, експонирана във фоайето на Община Благоевград. Изложбата съдържа едни от най-добрите фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА в Благоевград – Емил Михайлов.

Огромен е архивът от снимки от Пиринския край,  направени от известния журналист и съхранявани от неговото семейство. В настоящата експозиция  са показани  уловените неповторими моменти, показващи лицата на обикновените хора, политици, спортисти, природни пейзажи и събития.

           Представянето на изложбата  се организира от СБЖ Благоевград  с подкрепата на Община Благоевград. За творческия път на Емил Михайлов говориха София Гълъбова – председател на местното дружество на СБЖ,  Силвия Домозетска – директор „Култура, спорт, туризъм“, Деси Велкова- настоящ  кореспондент на БТА. Сред официалните гости бяха кметът Илко Стоянов и председателят на ОбС Радослав Тасков. Много журналисти от различни медии уважиха събитието.

Pin It on Pinterest