Втори фермерски пазар в Габрово на 11 юли

Вторият фермерски пазар в Габрово Ви очаква на 11 юли (събота) от 9:00 до 15:00 ч. в района на площад „Възраждане“ до Община Габрово.

И този път в него ще вземат участие повече от 30 изложители – фермери, земеделци и производители не само от Област Габрово, но и от други съседни области. Еко храни, млечни продукти, плодове и зеленчуци, масло и брашно от бял трън очакват посетителите на Фермерски пазар „ОТ БГ“.

Новите изложители във второто издание ще представят продукти от шафран, домашна еко лютеница, а в специално организирания базар към Фермерски пазар „ОТ БГ“ ще Ви предложим щанд с кожени изделия на майстор кожар.

И след като фермерския пазар е в Габрово, по габровски, организаторите на пазара ще предложат дегустация на вино от избата на земеделски производител от силистренския край, дегустация на млечни продукти от фермери от областта и на пестила – габровският шоколад.

Дърворезба, керамика и работилничка по ръкотворчество ще разнообразят пъстрия фермерски пазар.

Фермерски пазар „От БГ“ се организира от рекламна агенция  „Елмазови“ ООД в партньорство с Община Габрово и Областна дирекция „Земеделие“ Габрово към Министерството  на земеделието, храните  и горите.

Очакваме Ви на площад „Възраждане“ в Габрово на 11.07.2020 г. от 9:00 до 15:00 ч.,  където всичко ще е здравословно, био, еко, пивко, вкусно и нашенско!

Pin It on Pinterest