Временна реорганизация за вход и изход в община Асеновград

Причина за промяната е ремонтът на площада.

    Община Асеновград съобщава, че влизането и излизането в сградата на администрацията временно ще се осъществява през действащия „служебен вход“ (вход – Общински съвет – Асеновград). Промените влизат в сила от днес (10.09.20 г.), със заповед на кмета доктор Христо Грудев. Причина за временната реорганизация е стартиралият ремонт на площад „Академик Николай Хайтов“ в Асеновград. 

Гражданите, които посещават общината и трябва да бъдат обслужени в „Информационен център“, могат да ползват стълбищата между първия и втория етаж. Ползването на асансьорите за същите етажи следва да се извършва само от трудно подвижни лица и родители с детски колички.

Граждани, които трябва да посетят община Асеновград по работа в кабинети от 3-ти до 6-ти етаж, следва да бъдат насочвани от служителя на пропуска да ползват асансьорите. Жителите, посещаващи администрацията, следва да влизат задължително, носейки предпазна маска или шлем на лицето си.

Община Асеновград благодари на гражданите за търпението и спазване на въведения ред при вход и изход от администрацията.

Pin It on Pinterest