Връчиха дипломите на зрелостниците от СУ „Петко Рачов Славейков“ във Видин

Специалната церемония по връчване на дипломите за средно образования на възпитаниците от Средно училище „Петко Рачов Славейков“, гр. Видин се състоя в крепостта Баба Вида.

Областният управител Албена Георгиева поздрави зрелостниците, като им пожела много бъдещи успехи и ги призова никога да не забравят своите учители. „Бъдете уверени в себе си, поставяйте си високи цели и дерзайте“, каза още Георгиева.

Класният ръководител Надя Петкова награди с грамоти родителите на зрелостниците в знак на благодарност за прекрасните им деца и за помощта през изминалите години. Специални поздравления за отличен успех през целия период на обучение получи Филип Георгиев. Той бе награден с грамота и медал. Освен дипломите за средно образование, зрелостниците получиха и подарък за спомен от любимото училище – книгата на Ирина Димитрова „Петко Славейков и тревненци. Кулинарни пътешествия от Цариград до Трявна“.

Директорът на Средно училище „Петко Рачов Славейков“ Росица Димитрова сблагодарност към областния управител Албена Георгиева за подкрепата, която винаги получават и за това, че споделя този важен момент с учениците от Випуск 2019, с техните учители и родители.

Pin It on Pinterest