ВМРО представи листата си за Русе

ВМРО представи днес листата си за кандидати за депутати от Русенска област в предстоящите парламентарни избори на 4 април, съобщава „Русе медиа“.

Половината от участниците са от гражданската квота, каквато е традицията на патриотите в последните години. По думите на Галин Григоров тя е съставена от професионалисти и експерти, които са доказани в работата си. На изборите ВМРО ще се явява самостоятелно, тъй като досегашната коалиция Обединени патриоти се разминава в някои от вижданията си.

Очаквано водач е народният представител Искрен Веселинов, който в настоящия мандат е председател на регионалната комисия в парламента. На второ място е областният управител Галин Григоров, а трети е началникът на клиниката по ортопедия в УМБАЛ „Канев“ доц. Севдалин Ангелов.

В първата десетка са още началникът на РУО д-р Росица Георгиева, предприемачът Нина Крушева, геодезистът Деян Димитров, Валентин Джамбазов от Сливо поле, финансистът Магдалена Георгиева, съпредседателят на сдружение РОД Давид Александров и Ангел Петков.

Последните 6 места са за кмета на Кривина Румен Григоров, Владо Владов, Деян Стайков, Цветелин Радулов, Евгени Велковски и Траян Тотев.

Самият Искрен Веселинов благодари за доверието и заяви, че ако бъде избран за народен представител, ще работи за каузата за изграждане на Летище-Русе, за бързи действия по магистралата Русе-Велико Търново и за втори мост при Русе над река Дунав.

Pin It on Pinterest