ВКУСНИ РИБНИ БЛЮДА, КИНО ВЕЧЕРИ ПОД ОТКРИТО НЕБЕ И КОНЦЕРТИ НА БГ ЗВЕЗДИ ВИ ОЧАКВАТ В БУРГАС ПРЕЗ УИКЕНДА

Ароматна рибена чорба, вкусна прясно приготвена риба и най-добрите  винаот селектирани изби от цялата страна ще могат да опитат посетителите на традиционния бургаски Фестивал на рибата  и виното. Той ще се проведе от 11 до 13 септември в районна на Експоцентър „Флора“.

Предвидени са много кулинарни демонстрации и забавни състезания – ако сте специалист в почистването на риба и приготвянето на рибена чорба, това е вашето състезание.

Специално внимание заслужава и съпътстващата програма на феста – концертни изяви  на  Орлин Павлов,  Йорданка Христова,  Керана и Космонавтите, Стефан Вълдобрев, Иван Лечев и Миро Иванов, Бургас Биг Бенд с диригент Анастас Камиларов, група KARE.

Много добро настроение и смях до сълзи обещават участията на комиците от  „Тутурутка“ и   невероятният Георги Мамалев.

Ще има и много танци и забавления на открито.

Този уикенд ще е наситен и с много спортни събития.  През почивните дни ще се проведат: Турнир по вдигане на тежести и плуване за хора с увреждания, Турнир по тенис корт за деца 10-12 г., Футболна среща от шампионата на Югоизточна трета лига м/у отборите на ФК „Черноморец 1919 (Бургас)“ и ОФК „Несебър“, Традиционен турнир по хандбал за мъже „Тодор Хънков“, Национален турнир с чуждестранно участие по уличен баскетбол по лицензираната система на ФИБА Европа, Бургас Рън 2020.

Pin It on Pinterest