Възпитаниците на видинска езикова школа получиха сертификати за края на учебната година

Сред гостите на празника, който се проведе на лятната сцена в средновековния замък „Баба Вида“, бяха заместник-кметът на Община Видин по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова, председателят на Общинския съвет Генади Велков, секретарят на Общината Валери Димитров.

Много родители също бяха дошли на тържеството, на което около 100 ученици на езикова школа „Адвенчър“ получиха сертификати за успешно завършване на учебната 2020/2021 година.

Управителят на езиковата школа Миглена Ангелова благодари на Община Видин за подкрепата, както и на Регионалния исторически музей за възможността да проведат празника на това емблематично място в нашия град. „Благодаря на екипа на езиковата школа – г-жа Надя Петкова, преподавател по немски език; г-жа Благовеста Ангелова, преподавател по английски език; г-жа Албена Иванова, преподавател по английски; г-жа Труди Грейс, която е ценно попълнение към нашия екип. И не на последно място искам да благодаря на родителите за това, че ни се доверихте и ни поверихте най-скъпото си – Вашите деца“, каза Миглена Ангелова, като изрази надежда, че с колегите й успяват да отговорят на това доверие.

Заместник-кметът приветства присъстващите и връчи на Миглена Ангелова поздравителен адрес от кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков. Борислава Борисова посочи, че големият брой деца и младежи, избрали да се обучават в езиковата школа, са доказателство за професионализма и любовта, с която преподавателският екип работи. „От името на кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков и лично от свое име Ви поздравявам за ентусиазма и вдъхновението, с които разкривате пред видинските деца красотата на чуждите езици и така отваряте пред тях вратите към нови светове“, каза тя, като пожела на преподавателите да са здрави, все така упорити и да продължават да учат на знания нашите деца. Борисова призова възпитаниците на школата да не спират да търсят познанието и им пожела прекрасно лято, изпълнено с много настроение и хубави емоции.

Заместник-кметът имаше възможността да връчи сертификатите на възпитаниците на школата, представили се успешно на Националното състезание по английски език през 2020 г. и през 2021 година. След тях своите сертификати получиха и останалите деца и младежи. На финала на тържеството на сцената излязоха четирима доказали се възпитаници на школата и разказаха за преживяването „Адвенчър“. 

Pin It on Pinterest