Региона

Въвежда се временен режим на организация на движението

С цел осигуряване безопасността на движението поради извършване на строителство и ремонт по пътищата и улиците, се въвежда временна организация на движението на територията на град Шумен.

Временен режим на движение с поетапно пълно затваряне на пътното платно до 17.06.2024г., във връзка с изпълнение на Обект 5 „Улици зона „Тракия“” на ул. „Лозенград“ от ул. „Н. Й. Вапцаров“ до междублоково пространство на бул. „Симеон Велики“, без паркингите. Обходният маршрут ще се въвежда поетапно в зависимост от графика на извършваните дейности. Изпълнител на обекта е „АВТОМАГИСТРАЛИ –ЧЕРНО МОРЕ“ АД.

Въвежда се временен режим на движение с поетапно пълно затваряне на една лента от пътното платно до 20.06.2024 г., в зоната на работния участък, във връзка с изпълнение на Обект 5 „Улици зона „Тракия“:

  • на ул. „Дедеагач“ от ул. „Странджа“ до подхода за ПГОХХТ „Проф. д-р Асен Златаров“, включително паркинга на ул. „Странджа“. Обходният маршрут за движение е в свободните от извършване на ремонта ленти от двупосочна улица.
  • на бул. „Симеон Велики“ от бензиностанция „Петрол“ до табела за край на Шумен, на двете платна за движение. Обходният маршрут е в свободните от извършване на ремонта ленти от четирилентовата двупосочна улица.

Изпълнител на двата обекта е „АВТОМАГИСТРАЛИ –ЧЕРНО МОРЕ“ АД.

Ограничението на движението ще бъде обозначено с необходимата вертикална сигнализация.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest