В Търговище отменят тържествените церемонии на 29 и 30 октомври

Отменят се официалните церемонии за връчване на Годишните награди за образование и наука, култура и изкуство и тази за награждаването на децата с изявени дарби в общината.

Те трябваше да се състоят съответно на 29 октомври в Драматичния театър и на 30 октомври –  в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Отличените ще получат своите грамоти и награди по пощата или лично, в Община Търговище, в четвъртък и петък. За наградените във всяка от категориите са определени различни часови диапазони, в които ще могат да получат наградите си, за да се предотврати струпването на хора.

21 са културните дейци, учители, ученици и състави от Търговище, отличени за приноса си към развитието на града. Сред тях са музикалният педагог Десислава Станкова, режисьорът Денислав Янев, актьорът Христо Златанов, Светла Стаменова, Павлинка Белева, Йорданка Донева и други. 61 са талантливите деца със стипендии от Община Търговище. Подробна информация за постиженията на носителите на наградите ще получите от пресцентъра на Община Търговище.

При необходимост да запишете синхрони с някои от отличените и с представители на местната администрация, съм насреща за съдействие.

Pin It on Pinterest