Региона

В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина

Четвъртият национален форум по дентална медицина „Стоте войводи“ се провежда в Сливен.

Той се организира от Районната колегия на Българския зъболекарски съюз. На него присъстват специалисти по дентална медицина от цялата страна, както и студенти. На откриването гости бяха кметът Стефан Радев,  председателят на Общинския съвет Димитър Митев,  д-р Николай Шарков – председател на Българския зъболекарски съюз и членове на управителния съвет на организацията.

Кметът поздрави участниците и организаторите на престижния форум.

„Вашата професия е изпълнена с предизвикателства и може би една от най-динамични развиващите се области в медицината. Продължавайте да влагате енергия и сърце в това, което правите“, каза кметът. 

Д-р Шарков заяви, че форумът вече е станал традиция и трябва да продължи да се утвърждава. Приветствие отправи и домакинът на събитието – председателят на Регионалната колеги на зъболекарския съюз в Сливен – д-р Иван Данчев. 

В програмата на еднодневния форум са включени две сесии, които поставят актуални за денталната медицина теми. Лектори са специалисти от Измир – Турция, Пловдив и София. 

Форумът е акредитиран по програмата за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Участниците получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за тяхното обучение. 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest