В Шумен изтича срокът за плащане на втората вноска за местните данъци и такси

На 31 октомври изтича крайният срок за плащане на втората вноска за данъка върху недвижимите имоти, данъка върху превозните средства и таксата за битовите отпадъци, напомнят от отдел “Местни данъци и ТБО” в Община Шумен.

Най-удобният и бърз начин за плащане на местните данъци и такси е през електронния портал  www.ePay.bg от регистрирани клиенти на „Изипей“ АД с дебитни и кредитни карти – VISA  и MasterCard.  След регистрация, изтегляне на нужните приложения и следвайки посочените стъпки на официалната интернет страница на общината, гражданите могат да заплащат своите данъци и такси от място – през мобилно устройство или компютър/лаптоп. Местните налози могат да се плащат и на касите на общинската данъчна служба, които работят без прекъсване от 08.30 до 18.00 часа в делничните дни. Данъчините си задължения гражданите могат да внесат и по банков път. Номерът на банковата сметка може да се види на сайта на Община Шумен на посочения линк: shumen.bg

От администрацията информират, че от днес се възстановява плащането чрез ПОС терминал на касите на общинската данъчна служба. Оттам съобщават още, че плащания могат да се извършват и с кредитни или дебитни карти, издадени в чужбина.

Pin It on Pinterest