Региона

В Казанлък затварят част от бул. “Княз Александър Батенберг“ 

От днес, се въвежда временна организация на движение на ППС по бул.“Княз Александър Батенберг“ със затваряне на южните пътни платна в посока запад – изток.

След извършени строително-монтажни дейности по ВиК мрежата, започва цялостно асфалтиране на южните пътни платна по булеварда.

Затворен за движение на ППС ще бъде участъкът от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с бул.“Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и  улици: бул.„Княз Александър Батенберг“ с двупосочно движение по цялостно преасфалтираните северни пътни платна, в участъка от бул.„Никола Петков“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“, бул.“Никола Петков“, бул.„Розова долина“, ул.“Отец Паисий Хилендарски“, ул.„Тракия“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с цялостно преасфалтиране след изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция  на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък и ще важат от 08,00 часа на 20.10.2023г., петък до 17,00 часа на 26.10.2023г., четвъртък, включително.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest