В Хасково организират Благотворителен мартенски базар в помощ на Михаела

11 училища от хасковска област към момента са заявили желанието си да се включат в Благотворителния мартенски базар в помощ на Михаела от Димитровград.

Благотворителният мартенски базар ще бъде открит на 26 февруари от 10:00ч във фоайето на областна администрация Хасково. На него са поканени да присъстват всички хора, които желаят да помогнат за лечението на Михаела. Благотворителната инициатива, организирана от областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, е в помощ на 7-годишното момиченце от Димитровград, което вече 6 години се бори с тежко заболяване. За да оздравее Михаела се нуждае от скъпоструваща имунотерапия.

Да сега 11 училища от областта са заявили участието в базара. Те ще изработят мартеници и сувенири, които ще бъдат продавани благотворително. Също така учениците ще направят и по една голяма мартеница, която ще бъде като емблема на тяхното училище.

Базарът ще продължи до 28 февруари. В продължение на три дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара и да помогне за лечението на Михаела.

Pin It on Pinterest