Региона

Удължен е срокът за записване в благотворителнияфутболен турнир край Асеновград

Турнирът по мини футбол ще е в помощ на две деца, нуждаещи се от средства за лечение.

Удължава се срокът за записване в благотворителния футболен турнир в асеновградското с. Избеглии. Събитието ще се проведе на 01.06.24 г. (събота) – Денят на детето от 09:00 ч. Целта на благородната кауза е да се съберат средства за 9-годишния Ивайло Поляков и за Радослав Михайлов на 3 г. В подкрепа на турнира са поканени професионални български футболисти – както настоящи, така и ветерани. Мястото на събитието е стадионът в с. Избеглии, а срокът за записване се удължава до 30.05.24 г. (четвъртък), включително на тел.: 0888 37 59 51. До момента, за участие са се записали близо 20 отбора и интересът продължава да расте, затова се предоставя възможност, в рамките на още няколко дни, на други желаещи да се включат.

Форматът на турнира по мини футбол е в следния ред: 4 игрища; 5+1 състезатели; до 9 участници в един отбор; професионални съдии; медицински екип; излъчване на живо; такса за отбор – 120 лв.; купи и медали за победителите. Благотворителното събитие ще включва също търг за тениски с автографи и продажба на сувенири. Ще се поставят и дарителски кутии. А всички събранисредства ще бъдат дарени в помощ на двете деца.

Допълнителни подробности ще откриете – ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/blagotvoritelen-futbolen-turnir-v-asenovgradskoto-s-izbeglii .

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest