Ученици от ОУ „Иван Вазов“ се запознаха с административните правила в Община Русе

        Четвъртокласници от Клуб „Свят и личност“ на ОУ „Иван Вазов“ се запознаха отблизо с нормативни уредби и административната работа на Община Русе днес.

        Учениците и техният класен ръководител Татяна Петрова бяха посрещнати от заместник-кмета Енчо Енчев, който даде разяснения в какво се изразява дейността му като заместник-кмет. Децата имаха възможност да надникнат зад кулисите на местната администрация, да изразят своята позиция като жители и граждани на Русе и да зададат своите въпроси към Енчо Енчев.

        Някои се вълнуваха дали той има почивни дни и с какво друго би се занимавал, ако не е управник. Други търсиха мнението му за днешните ученици и за какво мечтае. Заместник- кметът отговори на всички въпроси и сподели любопитни факти от историята на Русе.

        След импровизираното интервю възпитаниците на ОУ „Иван Вазов“  не пропуснаха  да поставят и няколко въпроса от обществено значение, срид които ще бъдат ли построени още детски площадки в града и как общината ще се справи с вандализма, разпространен сред подрастващите.

Pin It on Pinterest