Региона

Тридневен фест ще разгорещи лятото на остров Света Анастасия от 24 до 26 юли

Ако краят на юли ви се вижда далеч, помислете пак.

На морския хоризонт се задава тридневен фестивал, който ще предложи разнообразие от изпълнители и музикални жанрове. В дните от 24 до 26 юли остров Света Анастасия ще бъде гореща точка – там ще се завихри All The Way Festival. В три поредни дни на откритата сцена на фона на морето ще звучат тематични гръцки хитове, танцувални сетове на DJ от World Up Records & Simonkeye.music и Drum’n’Bass ритми, долитащи директно от Англия.

В първия ден от фестивала – 24 юли, ви очаква незабравимо музикално пътешествие с Aristos Constantinou и неговата музикална група. Не пропускайте вечер на страст и мелодия, в която ще изживеете магията на гръцката музика в една от най-очарователните локации на България. Началото на събитието е в 20.00 часа. Кораби за него ще отплават от Магазия 1 в 19.00 часа.

Aristos Constantinou, известен със своята способност да съчетава традиционни гръцки звуци с модерни музикални елементи, ще ви очарова с изпълненията си, които са толкова автентични, колкото и иновативни. От балади, пропити с емоция, до ритмични песни, които карат всеки да стане и да танцува, Aristos и неговата банда обещават вечер, пълна с музикални изненади.

На 25 юли (четвъртък) се пригответе да се забавлявате под залязващото слънце! Не пропускайте вторият ден от наелектризиращия фестивал с участието на любимите ни DJ от World Up Records & Simonkeye.music! Отплаването за острова ще бъде в 17.00 часа от Магазия 1. Там ще ви очакват още изненади, студени напитки и танци до след полунощ.

За големия финал ALL THE WAY се обединяват с DROPS EVENTS за да ви предоставят най-горещите артисти от Англия и България. В третия ден от фестивала – 26 юли (петък), очаквайте Hugh Hardie от Hospital Records и Kanobie от Solvent Records, които ще пускат заедно с артисти от HMSU, Creative Minds и RaveON. Курсовете за острова ще са отново с начален час 17.00 часа, а партито ще продължи до 00:30 часа.

Повече актуална информация може да откриете във Фейсбук страницата на организаторите – bit.ly/3XHH39X и https://www.facebook.com/drops.events/

Билети за всички събития от музикалния фестивал:

–    Eventim https://bit.ly/m/All-The-Way;
–    касите на опера Бургас и Часовника Бургас;
–    events.gotoburgas.com;
–    Grabo.bg.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest