Технологична Drive-in конференция в Бургас

След старта на COVID-19 пандемията повечето технологични конференции се адаптираха към „новото нормално“, трансформирайки се в онлайн събития.

Този процес беше сложен и необичаен, но разкри нови възможности да бъдат надскочени географските ограничения и да бъдат включени интересни лектори от цял свят. Но едновременно с това всички от технологичния сектор у нас закопняха за реален човешки контакт и общуване.

Екипът на ЕПАМ откри решение в тази ситуация, а именно форматът Drive-in конференция. В партньорство с Община Бургас и Galleria Burgas, след две успешни издания в София, в събота, 17 октомври, предстои първото издание на подобно събитие край морето.

Конференцията ще предложи технически лекции, които посетителите ще наблюдават на голям екран от своите автомобили в пълен комфорт и безопасност. Гостите ще имат възможност да изгледат две презентации от Ивайло Пашов и Самуил Алексов – Chief Software Engineers в ЕПАМ. Темите са на английски език и са озаглавени: „Modern Event-Driven Systems“, „Immersive Media“ и „Modern Event-Driven Systems“.

Кино преживяването на открития паркинг на Galleria Burgas се допълва от възможността посетителите да останат за специална прожекция на филма Bloodshot с Вин Дизел в главната роля.

Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. За повече информация, програма и записване: https://epa.ms/burgas

„През последните месеци от старта на пандемията започнахме да провеждаме повечето си активности онлайн… до Drive-in Conf. Тази идея възникна спонтанно, докато обсъждахме последната ни онлайн конференция. Някой от нашия екип предложи формата кино с коли и само половин час по-късно бяхме на конферентен разговор, обсъждайки детайлите по организацията!“, сподели Владимир Начев – регионален мениджър на ЕПАМ.

 „Участието ми в събитието е много интересно, защото заснехме презентацията в Бургас. През лятото имах възможността да работя от морето като част от концепцията Remote by design на ЕПАМ“, каза един от лекторите – Ивайло Пашов. 

Pin It on Pinterest