Тържествено отбелязаха 30-годишнината на ловешката КТ „Подкрепа“

В Ловеч на 19 ноември 2019 г. вечерта тържествено бе отбелязана 30-годишнината на ловешката КТ „Подкрепа“ .

Основатели, синдикалисти, представители на браншовите организации се събраха в камерната зала на Ловчанското читалище „Наука 1870“, за да си спомнят началото и свършеното до сега. За тържеството в Ловеч пристигна и президентът на КТ „Подкрепа“Димитър Манолов, който поздрави ловешките подкрепаджии. „Тази година през февруари в София отбелязахме 30 години от създаването на конфедерацията, в Ловеч много скоро сте последвали примера. На някои може да им е тъжно, но истината е такава – „Подкрепа“ донесе свободата“, каза в словото си Димитър Манолов. Той изтъкна, че са единствената организация, която след всеки конгрес проверява всички избрани за принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност. Освен това Димитър Манолов изрази своето задоволство, че в Ловеч гражданите са преизбрали кмета на общината Корнелия Маринова.

Заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов предаде поздравленията на кмета Корнелия Маринова, която поради важен ангажимент отсъстваше. Венцислав Христов връчи плакет на Община Ловеч „С най-добри пожелания“ на председателя на регионалния съюз на КТ „Подкрепа“ Павлина Стоянова.

„Отбелязвам, че ние през последните години работим много добре с КТ „Подкрепа“. Пожелавам още много години успешна работа и здрави нерви, за да вършите своята работа.“, каза Венцислав Христов.

Спомени и пожелания изказаха още Ивелин Вичев – първият председател на КТ „Подкрепа“ в Ловеч, синдикалисти от Плевен и от браншовите организации в града.

Тържеството завърши със стилен коктейл и разрязването на голяма торта с надпис „З0 години Подкрепа Ловеч“.

Pin It on Pinterest