Региона

Свищов е домакин на първия национален ученически кръг по тенис на маса за юноши и девойки

Днес в спортна зала „Свищов“  бе дадено началото на националния ученически кръг по тенис на маса за юноши и девойки, възрастова група 11-12 клас. Домакини на провеждащия се за първи път в България национален ученически кръг по тенис  на маса за юноши и девойки са Община Свищов в партньорство със СУ „Николай Катранов“. 

Сред официалните гости на откриването бяха д-р Анелия Димитрова – зам.-кмет на община Свищов,  Румяна Кузева – началник на отдел „Образование и младежки политики“, Пламен Панев – отговорник за провеждането на ученическите игри за област Велико Търново, Генади Иванов – директор на СУ „Николай Катранов“ и Валерий Димитров – главен експерт „Ръководител спорт“ към Общината. 

От името на общинското ръководство, зам.-кметът д-р Анелия Димитрова приветства състезателите и им пожела успех.

В надпреварата, която ще се проведе от втори до четвърти май в крайдунавския град, ще се включат 18 отбора от – Ловеч, Габрово, Попово, Пловдив, Варна, София, Ардино, с. Света Петка, Хасково и с. Владимирово.  Като представители на домакините, сред състезаващите се отбори сили ще мерят и учениците на СУ „Димитър Благоев“ – девойки и  СУ „Николай Катранов“ – юноши.

Успех на всички състезатели!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest