Старозагорска фирма строи стадион Лаута

Само фирма „Рудин“ ООД бе поканена да предостави декриптиращ ключ за ценовата си оферта по поръчката за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Локомотив“ – град Пловдив“.

„Техническото предложение на тази фирма единствено отговаря на всички изисквания, залегнали в поръчката и събира 50 точки от 60 възможни. Другите трима участници – „ГБС Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД и „Спортклуб Лаута“ ДЗЗД, отпаднаха на етап представяне на техническо предложение“, коментира шефът на дирекция „Обществени поръчки“ към Община Пловдив Тодор Тодоров.

„Спортклуб Лаута“ ДЗЗД не е представило документ, доказващ съответствие с изискванията за лично състояние и критерий за подбор, а техническите предложения на другите двама участници не отговарят на изискванията на възложителя.

Цената, която са посочили от „Рудин“ ООД за строителните работи на стадион „Локомотив“, е 9 986 846, 65 лева без ДДС.До няколко дни предстои комисията по избор на изпълнител да се запознае детайлно с финансовата оферта на „Рудин“ ООД и ако няма забележки, да даде възложителя да излезе с решение, след което започва да тече десетдневния срок за обжалване.

Pin It on Pinterest