Станислав Дечев в първия учебен ден: Вярвайте на децата, уважавайте учителите

Областният управител на Хасково Станислав Дечев бе гост на официалното откриване на Новата учебна година в ПМГ“Акад.Боян Петканчин“ в Хасково.

„Днес е първият празничен ден от Новата учебна година. Но повярвайте ми, тук не само първият учебен ден оставя спомени. Ако обичате това училище, всеки ден ще бъде интересен и важен за Вас“, увери Станислав Дечев, който е възпитаник на елитната хасковска гимназия.  

„Училището обаче е мястото, където се срещат не само деца и учители. Тук огромна роля имат и родителите. Затова искам да се обърна към родителите и да Ви помоля за повече доверие в децата и повече уважение към учителите. Само така ще успеем в края на тази учебна година отново да се срещнем тук с усмивка и да се поздравим с успехи и нови знания“, каза областният управител на Хасково.

Станислав Дечев бе гост и на празничното начало на учебната година в СУ“Васил Левски“ Хасково. Тази година училището посреща 104-ма първокласници.

„ Скъпи деца, Вашите родители са избрали да учите в едно най-престижните училища в Хасково и областта. И това е така не само заради слънчевите класни стаи, но и заради любовта в очи на Вашите учители. А Вие, родители, бъдете сигурни, че децата Ви ще бъдат обичани, възпитавани и обучавани от най-добрите преподаватели. Сигурен съм, че годината, която предстои, ще бъде щастлива за всички!  Честит празник!“, каза още областният управител на Хасково Станислав Дечев.

Pin It on Pinterest