Станислав Дечев към харманлийци: Продължавайте да работите за промяната

Областният управител на област Хасково Станслав Дечев поздрави жителите на Харманли по повод 2 май.

На тържествената сесия на Общински съвет Харманли присъстваха народните представители от ГЕРБ д-р Георги Станков и Митко Полихронов, кметовете на Свиленград и Любимец инж. Георги Манолов и инж. Анастас Анастасов, заместник-областният управител на #Хасково д-р Стефка Здравкова, председателят на Общински съвет Тополовград Васко Сяров, почетните граждани на #Харманли, много гости.
В празничното си обръщение към жителите на Харманли кметът Мария Киркова подчерта, че е оптимист за своя град. Тя призна, че постигнатото в града е плод на усилията на всички харманлийци и поиска заедно да продължат да работят за развитието на родния град.
Областният управител Станислав Дечев сподели, че всеки път, когато идва тук, вижда градът все по-приветлив. „Много по-силно впечатление обаче ми правят хората. Виждам усмихнати и ведри хора, а това означава, че тези, които живеят тук харесват живота си и обичат града си. Избрали са тук да правят бизнес, да създадат семейства и да изградят домовете си“, подчерта Станислав Дечев. Той поздрави кмета Мария Киркова, че е избрала да работи за промяната на Харманли. „Направихте го като опитен мениджър, който подреди вярно приоритетите. Продължавате да го правите като добър стопанин, който знае кое е най-важно за голямото му семейство“, каза още областният управител.
Поздравителен адрес до жителите и гостите на Харманли изпратиха председателят на НС Цвета Караянчева, ръководители на държавни и общински институции, общини и неправителствени организации.
Званието Почетен гражданин на Харманли бе връчено на Димитър Карамфилов- треньор по лека атлетика и създател на една от най-успешните лекоатлетически школи България, тази в Харманли.

Pin It on Pinterest