Стани партньор на „Асеновградски баири“, популяризирай фирмата си

Община Асеновград също е сред партньорите и е приготвила изненади за победителите.

Организацията на грандиозното спортно състезание „Асеновградски баири“, което тази година за първи път ще стартира от централния площад на Асеновград, е във вихъра си. Подготвят се трасетата и се оформят регистрациите, а организаторите напомнят за регламента и правилата за участие. Не забравяйте, че събитието е предизвикателство, за което е необходима правилната екипировка, добра физическа форма и воля. Участниците трябва да могат да се справят сами, без външна намеса, с всички рискове, които крие планинското състезание – умора, физически неразположения и наранявания, лоши климатични условия, диви животни. Предвид физическото натоварване, препоръчително е консултация с личен лекар преди състезанието, съветват от организационния комитет.

Продължава и набирането на спонсори и партньори, които да се включат с подкрепа в организацията. Към момента такива не липсват и всеки помага с каквото прецени, че е удачно. В замяна на това, получава популярност, тъй като се очаква в двете категории на „Асеновградски баири“ да се включат повече от 200 ентусиасти. Те, разбира се, ще бъдат придружени от свои приятели и роднини, някои от които ще посетят Асеновград за първи път. Една от целите на провеждането на спортното мероприятие, наред със забавлението на спортистите, е всички присъстващи да бъдат впечатлени от града на виното и булките.

Община Асеновград е партньор на събитието и е приготвила изненади за най-бързите, които първи пресекат финалната линия. А генерален спонсор на спортното състезание е „КЦМ“. Някои от останалите партньори на „Асеновградски баири“ са предвидили да дарят десерти, храни и хранителни добавки за подкрепителните пунктове, други – напитки, а трети ще се включат с медийно отразяване. Да не забравяме и доброволците, които с доброволния си труд ще подпомогнат по-прецизното протичане на състезанието. Организаторите приканват всеки, желаещ да се включи към идеята с финансова помощ или с продукт, който би популяризирал дейността му.

Pin It on Pinterest