Региона

Среща на бивши кметове на Община Шумен с проф. Христо Христов

За пръв път, като част от празничната програма за 11 май, кметът проф. Христо Христов проведе среща-разговор с бивши кметове в сградата на общината.

На поканата се отзоваха кметовете Александър Узунов, Максим Иванов, Любомир Христов, Руси Русев и Йовчо Николов. Кметът представи управленския си екип и накратко обобщи свършеното през първите шест месеца от мандата си. Новите инфраструктурни обекти и довършването на започнатите през предишните мандати бяха основна тема за разговорите.

След това, думата взеха гостите, с успешни примери от собствената си практика.  Бяха „сравнени“ историческите времена, при които всеки от тях е трябвало да взема решения за приоритетите на града и хората, и да ги отстоява пред общинските съветници и централната власт. Кметът проф. Христо Христов получи много и добри съвети за довършване на построеното в централната градска част, входовете на града от пътните артерии, малките, но с огромно значение околоблокови пространства и облагородяването на кварталите.

Със скромен подарък и пожелания за здраве, дълголетие и бодър дух присъстващите се включиха в тържествата за Деня на Шумен.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest