Региона

Спортна събота в парка

По повод Световния ден на физическата активност – 10-ти май, Община Силистра и Регионална здравна инспекция – Силистра проведоха кампания за промотиране на спорта и физическата активност като важен елемент от ежедневието.

Седем клуба се включиха с открити безплатни тренировки за начинаещи по: йога, аеробика, зумба, карате, бокс и стрелба, както и тренировка на ума в Клуба на знаещите.

Участниците имаха възможност да получат и карта – талон за събитието, която им осигури участие в томболата в края на събитието.

Печелившите в томболата изтеглиха кметът на Община Силистра г-н Александър Сабанов, председателят на Общински съвет г-н Димитър Трендафилов, зам.-кметът г-н Стилиян Стойчев и директорът на РЗИ Силистра д-р Пламен Илиев.

Организатори на събитието са Община Силистра – Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Превантивен информационен център по зависимости и Регионална здравна инспекция – Силистра, с участието на спортните клубове: Йога-Рони-Силистра, с треньор Вероника Ангелова; Аеробика, с треньор Йоана Антонова; Zumba Силистра с треньор Нели Йорданова; Карате клуб „Шото-витяз“ с треньор Теодор Тодоров; Боксов клуб „Доростол“ Силистра, с треньор Марин Радев; Стрелкови клуб „Снайпер-92“ с треньор инж. Иван Касчийски; Клуб на знаещите „Пеликан“ с водещ Ивайло Калинов.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest