Региона

Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен

   По покана на ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински–Сливен”, едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще извършат прегледи на  деца от Сливен.

Лекарите са част от Програма „Детско здраве“, в която участват водещи специалисти от болница „Пирогов“ и лекари от Столична лекарска колегия.

         Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология,  урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология  и офталмология. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г. в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД. 

          Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД , гр. Сливен,  ул. Христо Ботев №1, ет.2  в Приемно-консултативни кабинети.

           Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

           Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с Остри респираторни заболявания.

           Желаещите родители могат да се възползват от възможността, като предварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведениеq  всеки делничен ден между 10:00 до 17:00 часа.  Телефон за контакт  044/ 611 804.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest