Региона

Сиана Славчева от студио за певци „Shining voices“ – горд член на Клуба на успелите деца на фондация „Димитър Бербатов“

За втора поредна година 8-годишната Сиана Славчева от студио за певци „Shining Voices“ – Добрич, с вокален педагог Жана Стефанова, стана член на Клуб 2023 на Успелите деца на фондация „Димитър Бербатов“.

Изминалата календарна година е успешна и изпълнена с предизвикателства и постижения. Трудът на малката певица и нейният вокален педагог е награден общо с 6 първи, 12 втори, 11 трети места и 1 специална предметна награда – микрофон, от различни национални и международни конкурси.

Сред постиженията, с които Сиана е номинирана за Клуба на Успелите деца са:

– Първо място в XXI Международен конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Сребърна Янтра“ гр. Велико Търново в категория „Песен на чужд език“. Освен с първото място, Сиана беше отличена и с покана за директно участие в Международен фестивал „Hermannstadtfest“ през юни 2024г. в красивия град Сибиу, Румъния;

– Първо място в XI Общонационален конкурс „Път към Славата“ гр. София и покана за „Кarnolsky Summer camp“, в който Сиана взе участие през август 2023г. в КК Слънчев бряг;

– Първо място в номинация “ Мюзикъл“ в IX Национален конкурс за вокално и танцово изкуство “ Звезден сблъсък “ гр. Велико Търново.

Сиана е третокрасничка в СУ „П. Р. Славейков“. Отлична ученичка е. Освен да пее, обича и да рисува. С голямо желание посещава Музикален театър „Дея“ с художествен ръководител Лана Анцаридзе, където се занимава с танци и актьорско майсторство.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest