Шкумбата и Иво Райчев пристигат със Стоичков в Габрово

Димитър Туджаров – Шкумбата и журналистът на Дарик Радио Иво Райчев пристигат на 17 декември в Габрово като част от събитието „Христо Стоичков – среща  автограф”.

Футболната легенда ще представи биографията си в спортна зала „Орловец”, а на двамата шоумени е поверено настроението на публиката, докато чака своя ред за автограф. Те са подготвили скечове и плейлист с хитове и любими песни на Христо Стоичков.

„Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, е истински феномен за родното книгоиздаване и година след излизането ѝ тиражът достига 60 000 екземпляра. Очакваниета са до края на 2019 да надхвърли 70 000. „Историята“ разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната публика на „Камп Ноу“ и в нея единственият български футболист, носител на „Златна топка“, най-после допуска публиката близо до себе си.

Входът за събитието е свободен, а книгата вече се продава с отстъпка в Спортна зала „Орловец”. Щанд с книги ще има и на 17 декември. Начало на срещата – 18.00 часа. 

Pin It on Pinterest