Русе посреща Христо Стоичков

На 28-ми юли, неделя, легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков идва в град Русе, за да се срещне с феновете си и да представи единствената си  официална биография „Христо Стоичков. Историята“.

Подробности около вълнуващото събитие представиха на пресконференция в „Арена Монбат“ мениджърите на залата Найден Стефанов и Максим Христов, заедно с директора на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова и началника на отдел „Култура“ Анна Сипос.

В разгара на лятото, 25 години след най-големия успех на националния отбор по футбол, всички фенове на Камата ще могат да получат книга с автограф и да се снимат с него.

Началото е 18:00 часа, в зала „Арена Монбат“.

Събитието ще бъде съпътствано с изненади за публиката и самият Христо Стоичков, подготвени от 100 деца от русенските детски градини, които ще пресъздадат моменти от САЩ’94. За доброто настроение по време на спектакъла ще се погрижат Иво Райчев и Димитър Туджаров – Шкумбата.

Бестселъровата биография е написана в съавторство с Владимир Памуков, който също ще присъства на събитието.

       Входът е 25 лева с включена в цената на билета книга -подарък. Организаторите са предвидили специални билети за възрастен с дете до 12 години, което влиза безплатно.

       Организатори на събитието са Издателство „Софтпрес“ и Община Русе, Общинска фондация „Русе – Град на Свободния Дух“, със съдействието на „Арена Монбат“.

       Билети ще се продават на касата на „Арена Монбат“, както и в мрежата на EVENTIM:http://bit.ly/2Yucsuy

Pin It on Pinterest