Региона

Рекорден брой туристи, от четири континента, посетиха тазгодишния Празник на Розата в Казанлък

Гости от всички точки на света превърнаха хилядите километри в незначително обстоятелство и пристигнаха в Долината на розите, за да са част от магичната приказка, написана от Казанлък и представяща всичките му достойнства.  

Заради засиления интерес от страна на туроператори и множество запитвания от граждани, Община Казанлък обявява, че кулминационните дни на 122-то издание на Празника, през 2025 г., са 6,7 и 8 юни.

“Празника на розата” е продукт на неуморен, безкомпромисен труд и подготовката от страна на община Казанлък за следващия започва с приключването на отминалия. Инвестираният труд и усилия, и старанието за надграждане имат две основни цели – крайният продукт “Празника на розата” да бъде гордост и наслада за гражданите на община Казанлък, да бъде силна и категорична покана за чужденците да включат Казанлък в списъка със задължителни места за посещение. 

Община Казанлък не пести усилия, за да живее една вековна традиция, която да събира света, да го омайва и да го изпраща с разкази, които да пропълзят и на най-крайните места, да разказват за града, който сам по себе си е история, който е галерия, който е дом на красотата и величието.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest