Региона

Разяснителна кампания за подмяна на отоплителните уреди по програма Life

На 16 юли /вторник/ от 9:00 ч. в Пенсионерския клуб в гр. Мартен ще се проведе разяснителна кампания във връзка с изпълнението на проекта за подмяна на отоплителните уреди в домакинствата по програма Life.

Кампанията има за цел да информира гражданите за възможностите и ползите от подмяната на старите отоплителни уреди с нови, по-екологични и енергийно ефективни решения. Ще бъдат обсъдени условията и изискванията за участие в програмата, както и начините за кандидатстване.

На срещата ще присъстват експерти, които ще отговорят на всички въпроси на гражданите и ще предоставят подробна информация относно процеса на подмяна на уредите и ползите за околната среда и здравето на населението.

Програмата Life е насочена към подобряване на качеството на въздуха и намаляване на вредните емисии чрез замяна на остарели отоплителни системи с модерни и екологично чисти алтернативи.

Всички заинтересовани граждани могат да се присъединят към кампанията и да се възползват от предоставената възможност за подобряване на условията в своите домове.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest