Региона

Работилница за великденска украса в град Левски

От 22 до 25 април Работилница за великденска украса с ръководител Иво Панов организира НЧ „Георги Парцалев-1901” гр. Левски съвместно с МКБППМН – гр. Левски.

Децата от ДГ „Слънце”, ДГ „Локомотив”, първокласници от СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки” с интерес и усмивки шареха, рисуваха и писаха яйца, с които украсиха празнично центъра на град Левски.

Една от основните идеи на работилницата беше провокиране на интерес и съхранение на християнските празници и традиции. Децата с въодушевление участваха в инициативата, като всяко едно от тях даде своят принос за надграждане на наличната общинска украса.

Организаторският екип с удоволствие приветства големият интерес от участници, който надхвърли над 150 деца. Благодарение на общите усилия на организатори, директори, учители и служители, всички заедно успяха да постигнат общозначимите цели на празничната работилница, а именно участие на деца в културни извънкласни дейности, стимулиращи творческите им способности и възпитаващи ги на гражданска активност и ангажираност.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest