Публичното обсъждане на проектобюджета на oбщина Габрово за 2021 година ще бъде достъпно и онлайн

На 4 февруари 2021 г., от 17:30 часа в зала „Възраждане“ ще се проведе публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2021 г. на община Габрово.

Освен физически в залата, при 30% запълненост от капацитета на местата и при спазване на противоепидемичните мерки, може да се включите в събитието и чрез този линк.

След като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на срещата, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на вашия компютър и присъединяване към срещата. Звукът и видеото от страна на външните потребители ще бъде ограничено, но ще имате възможността да задавате конкретни въпроси, свързани с темата на обсъждането и презентацията на проектобюджета, като пишете в чата.

Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“. 

Ако желаете да се включите в срещата директно от вашия браузър, без да  сваляте и инсталирате приложението, след като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на срещата, кликнете с мишката върху „Join from your browser“.

Pin It on Pinterest