Региона

Програмата на „БулевАРТ“ предлага много възможности за забавление през следващите дни

Чудите се какво да правите? Изгонете скуката с „БулевАРТ-мрежа на сетивата“!

Предприемачите, които възродиха артистичното сърце на Бургас, продължават да поднасят най-добрите развлекателни и културни програми. Елате да прекарате по приятен начин време с близки и приятели в емблематичните обекти на „БулевАРТ“! Ето какво предстои:

09 февруари /петък/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque.

Търсиш поредното забавление? Извлечи максимума от себе си! Бъди част от магията на песента! „Ескобар“ широко отваря врати и те кани да превземеш музикалната сцена, на която се сбъдват и най-смелите мечти! За информация: +359 879 118 020.

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 22:00 ч., „Остава“ LIVE.

Една от любимите български инди поп-рок групи „Остава“ отново идва на бургаската сцена, за да ви зарадва със своята музика. 30 години след основаването, „Остава“ е една от най-обичаните и разпознаваеми музикални групи в България. Не пропускайте да се насладите на някои от техните най-големи хитове и на невероятната концертна емоция, която идват да ви подарят. За информация: +359 87 647 5990.

10 февруари /събота/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke парти с Румънеца и Енчев.

Време е за парти. А какво по-добро парти от това с популярния поп дует Румънеца и Енчев! След дълга творческа пауза през 2023 г. пионерите на българския хип-хоп издават песента „Няма сън“.

Тази съботна вечер няма да бъде скучна и няма да се спи! Време е за песни и танци! За информация: +359 879 118 020.

11 февруари /неделя/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR.

Сърцето на танцьора винаги бие в различен ритъм – този на музиката. За онези специални хора, за които танцът е емоция и изкуство, предстои урок по Бачата Foot Work. За информация: +359 879 118 020.

До 13.02.2024 г. в Art Gallery Nesi, ул. „Хан Крум“ 3, ПЕТЪР ПЕЦИН – изложба графика ,,Театърът на живота“.

Петър Пецин е завършил специалност „Графика“ във Великотърновския университет. През творческия си път участва активно в редица престижни биеналета на графиката по света и у нас. Бил е председател на дружеството на бургаските художници, работи в сферата на графичния дизайн. През 2020 година е обявен за „Художник на годината“ на Община Бургас. Тъй като излага рядко картини, изложбите му се превръщат в културно събитие.

„Да приемем една такава метафора-животът като театър, във който ние всички сме участници често пъти без да знаем връзката между отделните хора в този театър. И ако подсъзнателно знаем сюжета и сценария, на ниво съзнание нямаме такова знание. Смятаме, че всичко е случайност. На мен ми е интересно точно тези връзки между хората, това преплитане метафорично е поднесено в графиките.“

Изложбата включва 14 картини, рисувани за период от година. Авторът е поставил заглавия като: „Поглед отгоре“, „Носенето на кръста“, „Аз съм“.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest