Продължава обиколката на кмета Томов в благоевградските села

Продължават срещите на кмета инж. Румен Томов в благоевградските села, които имат за цел да се установят проблемите и да се набележат мерки за развитие на водоснабдителната система на територията на община Благоевград.

След като миналата седмица обиколка бе направена в 5 села, които са разположени по десния бряг на река Струма: село Мощанец, село Покровник, село Селище и село Горно Българчево, сега предстои такава и в селата на левия бряг на р. Струма: Дъбрава, Изгрев, Еленово и др.

Планират се лични срещи с кметовете на тези населени места. По време, на които ще бъдат набелязани мерки за справяне с проблемите на водоснабдителната мрежа. Това е и сред приоритетните точки, заложени в предизборната програмата на инж. Румен Томов.

Стратегията на Община Благоевград съвместно с ВиК – Благоевград е осигуряване на населението на необходимите водни количества и качество на питейната вода. Сред обсъдените теми е предприемане на действия за монтиране на водомери на всички абонати с цел недопускане на злоупотреби; осигуряване на пречиствателни съоръжения за подобряване на качеството на питейната вода.

Pin It on Pinterest