Региона

Приказни герои, забавни танци, много балони и още изненади за децата на 1 юни в Ямбол

Най-малките жители на Ямбол ще бъдат зарадвани с много празнични изненади по повод Международния ден на детето.

На 31 май, петък, от 10:00 часа, на сцената до фонтана в Градски парк – Ямбол започва празничният спектакъл на 100 деца и актьора Ангел Попов. В празника ще участват  деца от всички детски градини и ясли в Ямбол.

На 1 юни, събота, Община Ямбол поднася на децата много забавления с кака Жени и „Вълшебната врата“ с маг Теос. В часовете след 10:00 часа на сцената до фонтана в парка ще бъдат организирани детски грим, активна анимация, забавни танци, състезания, снежно и сапунено парти, атракционна среща с приказни герои, разнообразие от спортни активности и състезателни игри с мама татко и аз, фокуси и големи сапунени балони.

И тази година клубът по водомоторни спортове с председател Валентин Захариев ще подари на децата от Ямбол незабравимо преживяване. Желаещите ще могат да направят обиколка по река Тунджа с джетове, като се спазват всички мерки за безопасност, от 10:30 ч. на кея до Младежки дом.

Открита обсерватория е подготвила и Национална астрономическа обсерватория и планетариум – Ямбол.

От 18:30 часа пак на същата сцена до фонтана в парка започва Празничният концерт на театрална група „Палечко“ и Студио за поп-пеене на Общински детски комплекс – Ямбол. След него е началото на магичното шоу на маг Теос.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest