Региона

Предстоящи събития от програмата на „БулевАрт“

Всички обекти от мрежата „БулевАрт“ ще работят наобратно – келнерите ще поръчват на посетителите, готвачите ще сервират, танцуват и ще се грижат за вашия музикален вкус, а диджеите ще готвят и така цяла седмица, през която смехът и забавата ще достигнат невиждани висоти!

С този анонс ви честитим Международния ден на шегата. Но, ако трябва да сме сериозни, и през тази седмица обектите на „БулевАрт“ ще се грижат за вашето добро настроение, така че изберете своето събитие:

1 април, понеделник

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., Дилян Дянков & блус китара

Някои хора свирят с лекота и любов на китара. Един от тях е Дилян Дянков. Той ви е подготвил най-добрите китарни импровизации. Приятно слушане! За информация: +359 879 118 020.

2 април, вторник

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR

Предизвикай себе си! Събуди мозъка си от зимен сън! Време е за поредната битка за знания! За информация: +359 879 118 020.

3 април, сряда

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR

Усещате, че адреналинът е настанен във вашите мозъчни клетки. Не казвайте на никого, че ще участвате в поредния куиз. Ей така, просто отивате и разбивате опонентите! За информация: +359 879 118 020.

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 19:30 ч., QUIZ В БУРГАС  

Обичате ли игри като „Стани богат“, „Последният печели“ или „Кой да знае“? А искате ли да участвате в такава с Вашите приятели след края на работния ден? Надпреварата между участниците е оспорвана и зрелищна. Много важен компонент е времето. То винаги е ограничено и не стига. Това придава още по-голяма страст и динамика в играта. За информация: +359 87 647 599.

4 април, четвъртък

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 20:00 ч., КварталЪТ на Деница Кючукова с V for Venetta 

Нали знаете как в компанията винаги ще се намери някой, който изведнъж да каже: „Еее, човек! Сещаш ли се едно време…?“ И се започват едни умилителни сладки спомени за „едното време“. Тя ще ви говори за времето, в което майките носеха по-големи и цветни обеци от ароматизатор Борче. Татковият мустак пък беше по-заплашителен и от плъх в детска градина. Тази история не сте я чували! И да! Тя ще ви говори за Меден Рудник! Такъв, какъвто не сте го виждали и на снимка! За информация: +359 87 647 5990.

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., FOOTBALL QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR

Потопете се във футболната тръпка. Важна е играта? Или важен е резултатът? Във FOOTBALL QUIZ е важна страстта към играта, важен е и резултатът! Правилата са ясни! Тук и Христо Стоичков би ви подкрепил!

За информация: +359 879 118 020.

5 април, петък

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от  22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque

След последния работен ден от седмицата е време за забавление. Освободете енергията, която притежавате през гласните ви струни. Бъдете цветни и сложете най-яките си очила! Изпейте любимата си песен и направете страхотно шоу! За информация: +359 879 118 020.

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 22:00 ч., No More Many More Live

Момчетата от No More Many More отново акостират на бургаския бряг. Бандата, която разцепва сцената със своя алтернативен рок, поп и хип-хоп с текстове на български език, се завръща на 5-ти април в Хаштаг, за да ви зарадва със своите най-добри парчета и чисто нови сингъли. Не пропускайте да чуете на живо една от най-готините и любими български групи, която идва в пълен състав и готова да ви залее с много настроение и танци. За информация: +359 87 647 5990.

6 април, събота

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от  22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque

Очакват ви избрани мелодии за една забавна караоке вечер. Бъдете готови музиката, която ще звучи, да се забие в главите ви най-малко през следващите 24 часа. За информация: +359 879 118 020.

7 април, неделя

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR

Скъпи дами и господа, запазете си неделя вечер за едно незабравимо салса парти. Време е да усетите тръпката от танца на сцената и сцената да формира вас! Със съдействието на „Танцово студио 29“ ще се забавлявате, танцувайки! За информация: +359 879 118 020.

Сцена БулевАрт, ул. „Възраждане“ № 2, от 18:00 ч., Live guitar

Невероятни музикални изпълнения, които може да чуете през цялата седмица на сцена „БулевАрт“. Добре познатите Илиян Дяков, Коцето Дяков и Дилян Дяков ще се погрижат за доброто настроение на всички бургазлии и гости на града. Успешните изпълнители, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви. За информация: + +359 89 664 2624.

До 16.04. в Art Gallery Nesi, ул. „Хан Крум“ 3,  ,,ВРЕМЕ И ПРОСТРАНСТВА“ – изложба живопис  ЕВГЕНИ НЕДЕВ

Евгени Недев е роден в Габрово на 05.03.1984 г. Завършва висше образование във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност „Иконография“, след което защитава магистърска степен в специалност „Артмениджмънт“ в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив. От 2012 г. е директор на Художествена галерия „Христо Цокев“, гр. Габрово. Творческите му изяви са фокусирани в сферата на класическата живопис. Научните интереси на Евгени Недев са свързани с изучаване на процесите в развитието на българското изобразително изкуство през втората половина на ХХ век. Има публикации по темата.

Негови творби са притежание на галерии в страната, както и на частни колекции в България и чужбина. За информация: +359 56 841 549.

До 19.04.2024 в галерия „ПРОЛЕТ“, ул. „Лермонтов“ № 32, АТАНАС АТАНАСОВ, изложба – живопис

Експозицията в галерия „ПРОЛЕТ“ представя негови творби, рисуване върху камък, както и върху комбинация от дъски и платно.

Роден е през 1964 година в Бургас. През 1991 година завършва Националната художествена академия със специалност живопис в класа на проф. Светлин Русев. От 1997 г. е член на Съюза на българските художници, като работи основно в областта на живописта, рисунката, стенописа и илюстрацията.

Рисува в жанровете портрет, голо тяло, пейзаж, фигурална композиция. Предпочитани техники са температа, акварелът, цветният молив.

За стила на Атанасов учителят му Светлин Русев, казва, че е „базиран на рафинирана чувствителност и творческа интерпретация на старата традиция на българската иконопис“. Творбите му често биват определяни като „ренесансови“.

Има множество самостоятелни изложби в цялата страна, както и участия в редица групови експозиции в България и чужбина.

Автор е на стенописите в редица църкви и параклиси, сред които е и параклисът „Св. Георги“ в Морската градина в Бургас, по който работят заедно с художника Станимир Желев.  За информация: + 0887 790 487.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest