Региона

Празнуваме 1 юни в КТК „Ченгене скеле“ с куклен театър с вход свободен

Най-обичаният празник сред малчуганите – 1 юни, ще се превърне във весело преживяване, ако решите да го прекарате в културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“.

В съботния ден, от 11.00 ч., на откритата сцена ще гостува Държавен куклен театър – Бургас с едно от най-цветните си и забавни представления – „Забава в горската дъбрава“.

Каним Ви на най-веселия горски концерт. Ще видите как мечките танцуват хип-хоп. Какви прекрасни балерини са жабите. Брейкът на костенурките ще ви очарова, а фокусите на котарака – магьосник ще ви оставят без дъх!

Събитието е с вход свободен и е част от тематичния уикенд Fun&Sun в Бургас. След него децата и техните родители ги очаква арт работилница „Усмихнати 8смици“ на открито. Не е необходимо предварително записване за нея, а заплащането ще бъде на място.

В съботния ден децата могат да се забавляват на новата детска площадка в комплекса, изградена от естествени материали. И заедно със своите родители да се насладят на вкусен обяд в ресторанта и на освежаващи напитки в кафенето.

Не пропускайте да разгледате и експозиционните къщички „Тайфа“, „Бурунтия“ и „Евксински понт“, които повеждат на едно пътешествие из историята на Черно море, рибарските обичаи и бита на морските вълци.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest